Ontspanningtherapeut en gespecialiseerd coach

Essentiele olieen

Wat is essentiele of etherische olie?

Etherische of essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen (componenten) die worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten.Wellicht heb je ooit al eens  de geur van een roos of van lavendel geroken of een lekker vers kopje munt.

In dat geval heb je  de aromatische kwaliteiten van etherische oliën ervaren.

Wat is etherische olie nog meer?

Door de geschiedenis heen werden etherische oliën al veel gebruikt in verschillende culturen vanwege hun  medicinale en therapeutische werking.

De moderne wetenschappelijke studies en trends laten vandaag de dag een meer holistische en alternatieve benadering van zelfzorg in de gezondheidszorg zien.

Waarbij door de wetenschap een herontdekking van de diepe voordelen van etherische oliën voor onze gezondheid steeds vaker wordt bevestigd.

Al die voordelen van etherische olie dringen meer en meer door bij mensen die een holistische gezondheidsaanpak voorstaan.

dōTERRA etherische oliën vormen de zuiverste en veiligste pure etherische oliën beschikbaar op de markt op dit moment.

Ze zijn zorgvuldig en vakkundig gedestilleerd uit planten die met de juiste zorg en aandacht zijn geteeld en geoogst door ervaren kwekers over de hele wereld.

dōTERRA neemt alleen genoegen met de “beste” en meest ideale samenstelling en werkzaamheid van hun essentiële olie. Hierdoor herkennen ervaren gebruikers van etherische olie meteen de superieure kwaliteit en natuurlijke puurheid van dōTERRA etherische olie.

 Tijdens mijn behandelingen maak ik ook gebruik van de kracht van de aarde, door met etherische olie te masseren en/of de ruimtes te verfrissen met een speciaal op maat gemaakte blend.
Wil je weten of Doterra ook voor jou een ondersteuning kan zijn?
Neem dan vrijblijvend contact op of hou de agenda in de gaten voor een workshop waarin gewerkt wordt met de olieën van Doterra.

%d bloggers liken dit: